Mijušković: Potcijenili smo protivnika

autor: J. KOCEV

košarkaši Sutjeske savladali su juče ekipu Jedinstva u utakmici 8. kola Prve juniorske lige. Izabranici Vladimira Taušana mučili su se protiv Bjelopoljaca u prvom dijelu susreta, ali je nastavak bio u potpunosti na strani Nikšićana. Evo šta za SK kaže Vasilije Mijušković, centar domaćih:

“Još jedna pobjeda je iza nas,što je i najbitnije. Na početku meča smo malo potcijenili protivnika,ali smo u trećoj četvrtini znatno bolje odigrali i priveli meč kraju.

Uspjeli smo da pokažemo da možemo da igramo i bez dva igrača iz petorke,koji su na ovom meču bili odsutni zbog obaveza prema prvom timu, i samim tim imamo dosta kvaliteta. Očekuje nas gostovanje protiv Ibra,za koje moramo da se spremimo jednako kao i druge mečeve.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.