Lovćen nemilosrdan protiv Primorja

autor: J. KOCEV

Košarkaši Lovćena neočekivano lako su izašli na kraj sa timom Primorja u utakmici 4. kola Prve A Erste lige. Gosti su sa nevjerovatnih 55:109 napustili salu SC “Igalo” i tako najavili bolje igre u nastavku sezone. Izabranici Dragana Radovića odmah su stekli dvocifrenu razliku, koju nijesu ispuštali do kraja susreta.

Nakon deset minuta +12 je bilo na kontu tima sa Cetinja, dok je na poluvremenu razultat u korist Jelenića i saigrača glasio 26:57. Ni u nastavku nije uspio da se probudi domaći tim, pa je Lovćen slavio na više nego ubjedljiv način.

Najefikasniji igrač utakmice bio je upravo pomenuti Ivan Jelenić sa 18 poena. Pratili su ga Aleksa Popović sa 15 i Mašan Vrbica sa 12 poena.

U timu Primorja najraspoloženiji i jedini igrač sa dvocifrenim učinkom bio je Vladimir Starovlah sa 14 postignutih poena.

STATISTIKA:

KK Primorje – KK Lovcen

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.