Bojičić: Zaboravimo poraz, okrenimo se utakmici koja slijedi

autor: J. KOCEV

Košarkaši Mne TIMA poraženi su oda glavnog favorita ekipe Zete sa 69:100 u utakmici 4. kola Prve B lige CG. Gosti su zasluženo trijumfovali, a evo šta o utakmici kaže kadetski reprezentativac Nikola Bojičić:

“Još jedna utakmica protiv iskusnijeg i kvalitetnijeg protivnika, loše smo ušli u meč sa nekoliko promašenih zicera, sa druge strane košarkaši Zete su meč otvorili sa pogodjen trojkama maltene bez promašaja, sve je to uticalo da Zeta na početku stekne dvocifrenu prednost, koju je uvećala i održavala do samog kraja.

Nama je nedostajalo agresivnosti u odbrani i sigurnosti u napadu što je rezultiralo sa velikim brojem promašenih otvorenih šuteva i slobodnih bacanja.

Međutim to se našoj ekipi ne može zamjeriti iz razloga što u sali SC Nikšić samo igramo utakmice maltene kao da smo na gostujućem terenu.
Na nama je što prije da zaboravimo ovaj poraz jer imamo obaveze u juniorskoj ligi koje moramo uspješno odraditi.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.