Samjuels nezadovoljan: Kome da tražim platu?

Autor: V. F. 

Partizan je sinoć poražen od Albe u dvorani „Aleksandar Nikolić“ (96:80) u okviru Evrokupa, a poslije meča Miroslav Nikolić je prozvao Samarda Samjuelsa.

Jamajčanin je, po riječima trenera „crno-bijelih“, još uvijek fizički nespreman i da usporava igru.

Poslije prospavane noći, Samjuels je reagovao putem Instagrama i uzburkao strasti.

„Dobro jutro svima. Blagosloven sam jer sam dočekao još jedno. Čuvajte svoju sreću. Ratnik sam za svoju porodicu, ratnik sam za one koji me podržavaju. Ovo je moj drugi tim ove sezone, možda sam ja problem? Još nisam dobio nijednu platu, a mene nazivaju problemom. Zamislite da igrate sa osmjehom i srećom, a ne dobijate platu“, napisao je nekadašnji centar Klivlenda, Emporio Armanija i Barselone.

http://www.aba-liga.com/

Tu se nije zaustavio.

„A na sve to još vas i ne poštuju… Mnogo volim košarku, ali definitivno moram da otkrijem još nešto čovječe… Loš sam čovjek zato što imam m..a i ne dozvoljavam da iko priča protiv mene. Imate jedan život i ako ne stanete za sebe ljudi će vas pregaziti. Koga treba da pitam za svoju prvu platu? Jer, ovo više nije zabava, nego biznis“, objasnio je Samardo svojim pratiocima.

Da li će reagovati čelnici Partizana, ostaje da se vidi. Ono što je sigurno, Jamajčanin je uzburkao javnost i navijače i najavio nemirne dane u Humskoj.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.