Zagorac: Od starta želim da zaigram u Partizanu

autor: J. KOCEV

Srpski internacionalac, doskodašnji član Memfisa Rade Zagorac, jedan je od mnogih košarkaša koji su iz redova Mega Bemaksa zakoračili u NBA ligu, a da prethodno nijesu mijenjali boje nekog od evropskih klubova izvan Srbije.

Krilni košarkaš oglasio se povodom glasina o njegovom transferu, koji bi trebalo da se uskoro realizuje:

foto: bcmegabasket.net

“Od starta sam želeo da zaigram za Partizan, to je neka moja dečačka želja. Uvek sam imao tri želje. Jedna je bila Partizan, druga reprezentacija i treća NBA liga. Po površini sam zagrebao druge dve, a i dalje imam priliku da ostvarim treću i zaigram za Partizan. Ne mogu da kažem šta se trenutno dešava. U nekoj vrsti smo sive zone. Moja želja je nesporna i finansisjki apskt nijednog trenutka nije bio važan. Neke druge stvari su u pitanju. Konkretno ne mogu da kažem ništa više. Sve je do mog agenta i uprave Partizana da nađu rešenje.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.