Odlični Trijumf, MNE slavio u Podgorici

autor: J. KOCEV

Košarkaši MNE tima upisali su novu pobjedu. U 5. kolu Druge lige za juniore sastav Željka Jovanovića slavio je u gostima nad timom Trijumfa sa 84:104. Ipak je na samom početku vodio domaćin.

Ekipa Stevana Bojanića bila je zaista i više nego motivisana, dok su gosti bili jako usporeni i mogu slobodno reći smušeni. Prednost Trijumfa u prvom periodu bila je 17:7, ali su se nakon toga gosti uspjeli povratiti nakon početnog šoka. MNE TIM je zahvaljujući Bojičiću uspio da se vrati u rezultatski egal do kraja prvog perioda, a potom i stekne prednost u nastavku susreta.

This slideshow requires JavaScript.

Odlična partija nekoliko igrača domaćeg tima, koji su se zaista borili do samog kraja i pokazali da se u dvorani Verde ove godine može i igrati i pogledati interesantna košarka.

Goste su do pobjede predvodili Nikola Bojičić i Andrija Mrdak, koji su sa kapitenom Aleksandrom Savićem u nastavku “slomili” rivala brzim i efektnim pogocima na samom startu 2. poluvremena.

TRIJUMF: HAJDUKOVIĆ F. 20, NESKOVIĆ F. 12, KLIŠIĆ L. 20, PANTOVIĆ M. 18, BUBANJA J. 10, TAJIĆ T. 4.

MNE TIM: MRDAK A. 20, BOJIČIĆ N. 36, MEDOJEVIĆ M. 7, ŽIVKOVIĆ I. 8, SAVIĆ A. 10, VUJOVIĆ M. 10, TOŠKOVIĆ I. 3, ŽUGIĆ F. 10.

 

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.