Ljumović: Moramo igrati mnogo bolje

autor: J. KOCEV

Košarkaši Mogrena poraženi su na svom debi takmičarskom meču u Prvoj B CG ligi. Izabranici Gorana Ljumovića neočekivano su se “okliznuli” već na samom startu, i to na svom parketu protiv mladog tima Podgorice.

Za naš portal trener poražene ekipe istakao je nezadovoljstvo igrom svojih momaka u prvom susretu, ali i izrazio nadu da će se igrači Mogrena bolje pokazati u narednim mečevima:

“Utakmicom prvog kola Prve B lige koju smo izgubili na svom terenu i koja je bila sve osim onoga što sam očekivao nisam previše zadovoljan. Mislim da moramo mnogo organizovanije da igramo sa više mira u napadu i sa čvršćom odbranom.

Znam da moji momci mogu mnogo bolje. Imamo problema koji su u ovom trenutku jako veliki a direktno se odnose na trenažne sate koje u zajednickom treningu provodimo, iz raznoraznih okolnosti o kojima ne bih pričao, a koje mislim da su glavni krivac za našu jako lošu igru.

Jako mi je žao što nismo uspjeli da obradujemo navijače ne pobjedom nego lijepom igrom na koju smo ih navikli. Ja kao trener ću u narednom perijodu učiniti sve da stvari dodju na svoje mjesto.

Utakmica kao utakmica nije bila niti lijepa niti atraktivna, i ja sam je već zaboravio. Čestitke protivniku na pobjedi.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.