Bojičić: Treba zaboraviti poraz i okrenuti se novim mečevima

autor: J. KOCEV

Najbolji strijelac MNE tima u prva dva meča seniorske Prve B lige prokomentarisao je duel svog kluba sa Kotorom, drugi ove sezone, na gostujućem terenu:

“Odigrali smo jednu dobru takmičarsku utakmicu, od početka smo bili u rezultatskom zaostatku i bilo je neizvjesno. Kasnije je domaćin zahvaljujući starijim i iskusnijim igračima napravio rezultatsku prednost, mi smo u par navrata sustizali protivnika, ali usled lošijeg šuta i neiskustva koje karakteriše naš mladi tim u ovakvim utakmicama nijesmo uspjeli da preokrenemo rezultat i pobjedimo.

Odigrali smo puno bolju utakmicu u odnosu na onu u kupu Crne Gore protiv istog protivnika. Sigurno nam je nedostajao i Nikola Vuković sa kojim bi smo dobili određenu stabilnost na poziciji pleja. Sada nam preostaje da što prije zaboravimo ovaj poraz i da se okrenemo narednim protivnicima.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.