Šehović: Znamo šta nas čeka, Džikić: Liga je ujednačenija nego prije

autor: J. KOCEV

BUDUĆNOST VOLI: 

Budućnost VOLI će nakon 4 vezane pobede u ABA ligi dočekati velikog rivala Mornar u sportskom centru Morača. Utakmica je na programu u nedelju, sa početkom od 17 časova.

aba-liga.com

Aleksandar Džikić, trener Budućnosti VOLI:

“Mislim da je posle ovih odigranih 6 kola ABA lige svima jasno da je smanjenje lige bio dobar potez, da liga ima kvalitet i da je rezultatski izjednačenija, samim tim i interesantnija. Jasno je da nema timova koji su potpuni autsajderi, kao sto nema dominantnih timova. Za svaku utakmicu moraš biti spreman i na svakoj utakmici moraš uraditi ono što je potrebno za pobedu, tzv “prednost na papiru” sigurno ne donosi uspeh. Za nas je bitno da protiv jedne iskusne i neugodne ekipe odigramo pre svega fokusirano i energetski, kao i da pružimo ono što možemo. Nama je bitno da ono što zavisi od nas uradimo najbolje što možemo u ovome trenutku, jer smo svesni značaja ovog meča.”

Sead Šehović, igrač Budućnosti VOLI:

foto: www.aba-liga.com

“Vrlo dobro znamo šta nas čeka u nedelju, koliko je protivnik iskusan i kvalitetan, i kakav značaj ima ova utakmica za obe ekipe. Radimo dobro, spremamo se i bićemo spremni da pred našom publikom odigramo još jednu dobru utakmicu.”

IZVOR: KK BUDUĆNOST VOLI

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.