Kotorani ponovo bolji od MNE tima

autor: J. KOCEV

Košarkaši Kotora porazili su MNE tim u drugom kolu Prve B crnogorske lige sa 62:55 i na krilima ponovo fantastičnog Crepulje upisali pobjedu. Počela je utakmica u egal borbi, dobro su je otvorili igrači oba tima, a treba napimenuti izostanak plejmejkera u nikšićkom timu Nikole Vukovića, čije odsustvo danas nije bilo lako nadonkaditi.

Oba tiam nastupala su sa mladim sastavom, domaćine je predvodilo nekoliko iskusnijih igrača, dok su u MNE timu pored juniora nastupali Brajković i Vujačić, nekadašnji članovi Sutjeske i Pantera.

Matić i Crepulja bili su i ovoga puta najopasniji sa čak 40 poena ukupno za gostujući sastav, dok je u timu Željka Jovanovića kadeetski reprezentativac Bojičić ponovo bio na visini zadatka i jedini dvocifren (14 poena).

Drugi period u ovom meču bio je poenterski loš za oba tima, ali je domaćin stekao ispostaviće se ključnu razliku u drugih 10 minuta susreta.

FOTO GALERIJA:

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.