Glomazić i Popović: Zaslužena pobjeda

Autor: V. F.

Igrači Teoda su potajno priželjkivali da mogu da savladaju Split, ali na terenu su odigrali za čistu desetku. Od starta su kontrolisali dešavanja na terenu, već nakon prve četvrtine stekli veliku prednost i poslije je bilo mnogo lakše.

“Čestitam momcima na zasluženoj pobjedi. Imali su odličan pristup tokom čitavog meča. Trijumf je ostvaren teže nego što rezultat pokazuje. Odlično smo otvorili utakmicu, ali gosti su uspjeli da se donekle vrate. Ipak, moji igrači su nastavili hladnokrvno za veliku pobjedu. Čestitam Splitu na korektnoj igri, a posebno se zahvaljujem publici koja je došla u velikom broju. Mislim da su uživali u dobroj utakmici i pobjedi svojih ljubimaca”, rekao je Zoran Glomazić, trener Teoda.

FOTO: DRUGA ABA LIGA

Mladi centar Miloš Popović, je bio nerješiva enigma za goste, ostvario je dabl-dabl učinak.

“Zasluženo smo dobili i čestitam mojim saigračima. Čestitam i gostima na fer i korektnoj utakmici. Bio je zanimljiv meč. Mi smo stvorili veliku prednost, ali su se gosti vratili. Ipak, nismo dozvolili potpuni preokret. Idemo i u Sarajevo na pobjedu. Mi u svakom meču idemo na pobjedu”, optimista je Popović.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.