Mijović: Očekuje nas interesantno prvenstvo, teška utakmica večeras

autor: J. KOCEV

Košarkaši Budućnosti slavili su u duelu neporaženih timova nad nikšićkom Sutjeskom, a zadovoljstvo urađenim na terenu izrazio je trener domaćina Petar Mijović:

FOTO: GAZZETAOLLE.COM

“Teška utakmica. Iskreno takvu sam i očekivao s obzirom da smo igrali nekompletni. Imali smo dosta problema u prvom poluvremenu, uvijek kad smo došli u situaciju da odemo na dvocifrenu razliku Sutjeska je dobro odgovarala i posebno individualnim kvalitetom Otaševića, Vulevića, Gardaševića i Mijuškovića održavala egal.

U četvrtoj četvrtini smo podigli odbranu iz koje smo laganim poenima došli do ubjedljivog vođstva i zaslužene pobjede. Mislim da nas očekuje izuzetno zanimljiv nastavak juniorske lige u kojoj se već nekoliko klubova odvojilo kvalitetom.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

2 thoughts on “Mijović: Očekuje nas interesantno prvenstvo, teška utakmica večeras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.