Sutjeska bolja od Lovćena

autor: J. KOCEV

Košarkaši Sutjeske savladali su ekipu Lovćena u utakmici 1. kola Erste lige rezultatom 76:58. Poveo je domaćin na samom startu sa 17:4, da bi do kraja prvog perioda stekao i visočiju prednost 32:13. Nastavila je Sutjeska sa dobrom igrom i u drugom dijelu meča, tačnije Čvorović i Džonson bili su predvodnici nikšićkog sastava uz iskusnog Lalovića.

Nakon 20 minuta igre bilo je 45:27 u korist Sutjeske. Počeli su gosti nešto bolje u trećem periodu, i nakon 60:41 u korist tima Vladimira Todorovića Lovćen uspijeva da se primakne u dva navrata na -16 i -14, ali to je u ovom meču bilo sve.

Najefikasniji igrač susreta bio je Čvorović sa 17 poena, koliko je imao i Džonson, dok je na drugoj strani jedini “dvocifren” bio Korać sa 13 poena.

FOTO GALERIJA:

 

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

One thought on “Sutjeska bolja od Lovćena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.