Jovanović: Čestitam igračima na prvoj pobjedi

autor: J. KOCEV

Košarkaši MNE tima debitovali su sinoć pobjedom u Prvoj B seniorskoj ligi. Nikšić već dugi niz godina nije imao dva seniorska kluba, a upravo je tim Željka Jovanovića slavio u prvom kolu nad timom Rudara.

Nekadašnji košarkaš, a sada uspješan trener kluba iz grada pod Trebjesom izrazio je veliko zadovoljstvo nakon početnog uspjeha njegovih igrača:

“Prvo kolo prve B lige za naš klub i za sve naše igrače prva seniorska utakmica u životu .Na početku želim svojim igračima da čestitam na pobjedi…

Očigledno je da smo, upravo iz razloga gore navedenog, ušli nervozno u utakmicu, gdje smo imali mnogo promašenih otvorenih šuteva, puno dekocentracije, pravljenje glupih faulova dok smo hili u bonusu, ali generalno moram biti zadovoljan jer smo mi jedna od najmlađih ekipa u ligi i ovo Prvenstvo će pomoći našim mladim igračima da stiču potrebno iskustvo za naredne utakmice i generalno za svoju buduću karijeru..

Idemo iz utakmice u utakmicu, bez pritiska i imperativa pobjede ili nekog rezultata, najbitniji nam je razvoj mladih i njihovo napredovanje i usavršavanje.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.