Janjušević: Cilj nam je plasman u plej-of

autor: J. KOCEV

Košarkaši Studentskog centra bilježe dobre igre u dosadašnjem toku Prve juniorske lige. Tim povodom, a i svakako igrama u poslednjih nekoliko sezona Boris Janjušević, organizator igre Podgoričana za naš sajt dao je komentar dosadašnjih igara i najavio šta njegov tim može u nastavku šampionata:

“Odigrali smo veoma agresivno u odbrani i lopta se brzo kretala u napadu sa dosta asistencija, tako da ako ovako budemo odigrali sledećeg vikenda u Nikšiću, možemo se nadati povoljnijem rezultatu, uz pristojno sudjenje.

S obzirom da smo oslabljeni ušli u ovoj godini, bez Hajdukovića, Božovića, Rovčanina, Medojevica i Ljumovića, sve smo prijatno iznenadili sa dosadašnjim rezultatima. Cilj nam je da uđemo među osam prvih timova lige.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.