Čvorović za SK: Odlična igra naše ekipe večeras

autor: J. KOCEV

Jedan od najboljih pojedinaca Sutjeske u trijumfu nad Lovćenom 76:58 bio je mladi reprezentativac CG Igor Čvorović. Visoki krilni košarkaš blistao je već od starta sa dva atraktivna zakucavanja i trojkom u poslednjoj sekundi prvog perioda.

http://druga.aba-liga.com

“Večeras smo odigrali jednu odličnu utakmicu, potpuno zasluženo i ubjedljivo savladali favorizovanu ekipu Lovćena. Ispoštovali smo svaki dogovor iz svlačionice i to je moralo rezultirati dobrom igrom na terenu.

Mislim da pitanje pobjednika nijednom nije došlo u pitanje. Zahvalio bih se publici koja je došla da vidi našu novu ekipu. Mi ćemo sigurno nastaviti da radimo vrijedno i da idemo ka zacrtanim ciljevima. Sutjeska će u svakoj utakmici ici na pobjedu.”

Sutjeska bolja od Lovćena

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.