Čvorović za SK: Odlična igra naše ekipe večeras

autor: J. KOCEV

Jedan od najboljih pojedinaca Sutjeske u trijumfu nad Lovćenom 76:58 bio je mladi reprezentativac CG Igor Čvorović. Visoki krilni košarkaš blistao je već od starta sa dva atraktivna zakucavanja i trojkom u poslednjoj sekundi prvog perioda.

http://druga.aba-liga.com

“Večeras smo odigrali jednu odličnu utakmicu, potpuno zasluženo i ubjedljivo savladali favorizovanu ekipu Lovćena. Ispoštovali smo svaki dogovor iz svlačionice i to je moralo rezultirati dobrom igrom na terenu.

Mislim da pitanje pobjednika nijednom nije došlo u pitanje. Zahvalio bih se publici koja je došla da vidi našu novu ekipu. Mi ćemo sigurno nastaviti da radimo vrijedno i da idemo ka zacrtanim ciljevima. Sutjeska će u svakoj utakmici ici na pobjedu.”

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.