Vulević: Očekujem težak i kvalitetan meč

autor: J. KOCEV

Košarkaši Sutjeske gostovaće timu Budućnosti u utakmici 5. kola IDEA Prve juniorske lige CG. Oba tima nakon 4 kola ne znaju za poraz, a upravo ovaj duel je jako važan za oba tima, ističu Vulević i Popović, nekada zajedno šampioni Države u dresu Sutjeske, a danas rivali na terenu:

“Očekujem jako težak, ali prije svega kvalitetan meč. Ekipa Budućnosti se znatno pojačala u odnosu na prethodnu sezonu i svakako predstavlja ekipu koja zaslužuje svaki respekt. Na nama je da odigramo hrabro i borbeno, pružimo svoj maksimum i ispoštujemo dogovor iz svlačionice.

Sezonu smo uspješno otpočeli, vrijedno radimo, napredujemo iz treninga u trening, iz meča u meč, kako timski tako i individualno. Sezona je duga i nadam se da ćemo je nastaviti u dobrom ritmu.”

Izjavu juniorskog reprezentativca Vuka Popovića pred ovaj duel možete pročitati ovdje:

 

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.