Radović: Igraćemo najbolje što možemo

autor: J. KOCEV

Sa puno kadrovskih problema košarkaši Lovćena dočekuju gostovanje Borcu u Čačku u okviru 3. kola Druge ABA lige. Oba tima do sada imaju po pobjedu, a srpski tim je u ovom trenutku blagi favorit, ako ni zbog čega, onda zbog predstoji domaćeg terena.

Dobro je poznat da je Čačak grad košarke, da s utu prve igračke korake napravoile legend tog sporta Radmilo Mišković, Željko Obradović, Dragan Kićanović…, a da je dvorana “Borac” uvijek ispunjena do posljednjeg mjesta i da je publika šesti igrač za sastav Raška Bojića.

FOTO: DRUGA ABA LIGA

“Idemo za Čačak u ne baš dobrom raspoloženju. Poslije pobjede u prošlom kolu, očekivao sam da ćemo iskoristiti ovih sedam dana do utakmice sa Borcem da se dobro pripremimo, jer nas očekuje jedna sigurno teška utakmica.

Biće to vruć teren, jer ekipa Borca poslije dva gostovanja, ima priliku da napravi rezultat pred svojom publikom koja je inače poznata širom Jugoslavije da odlično poznaje košarku i da pravi sjajnu atmosferu.

Proteklih dana imali smo dosta zdravstvenih problema, tako da još uvijek nijesam siguran u kojem sastavu ćemo nastupati, i to je ono što nas u ovom trenutku najviše zabrinjava”, istakao je Dragan Radović, trener Cetinjana.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.