Jelenić: Boljom odbranom do pobjede

autor: J. KOCEV

Poznato je da je spoljna linija Čačana sa Markom Marinovićem, Nikolom Pešakovićem i Ilijom Đokovićem najjači dio tima, pa će bekovi Lovćena imati težak zadatak da ih zaustave. Jedan od njih je i Ivan Jelenić.

“Naša dobra igra u prošlom kolu treba da bude recept koji treba da primijenimo kada igramo utakmice na domaćem parketu i da u svaku utakmicu uđemo maksimalno skoncentrisani i motivisani. Ima razlike između Ohrida i Borca.

FOTO: DRUGA ABA LIGA

Sigurno da je Borac prilično kvalitetnija ekipa posebno kad igra na svom terenu u Čačku, koji je izuzetno nezgodan teren, ali mi dolazimo tamo dobro utrenirani i spremni. Proteklih dana imali smo malih kadrovskih problema, što zbog virusa, što zbog blagih povreda, ali ipak, očekujem veliku borbu.

Neće biti lako ni jednima ni drugima. Njihova prednost je domaći teren, ali i mi odlazmo da se tamo prikažemo u što boljem svijetlu, i ako nam se ukaže prilika za pobjedom, iskoristićemo je sigurno.

Lijepo je igrati ovakve utakmice jer, svaki igrač želi da pobjeđuje u dobrom ambijentu, zato ako tamo pobijedimo biće to za nas jedan veliki plus”, zaključio je Jelenić.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.