Popović: Najozbiljniji test do sada

autor: J. KOCEV

Juniorski reprezentativac Crne Gore i novi igrač Budućnosti od ove sezone, Vuk Popović prošle sezone je sa timom Sutjeske postao državni šampion. U narednom derbiju, tačnije utakmici 5. kola Prve juniorske lige CG talentovani igrač će nositi dres podgoričkog sastava.

Ekipa Sutjeske mu je dobro poznata, a evo šta za naš sajt kao najavu meča kaže ovaj 18-godišnjak:

FOTO: FIBA

“Duel sa Sutjeskom će svakako biti najozbiljniji test do sada. Iz prošle sezone, znamo da je to ekipa koja je bila bez poraza kod kuće, i koliko ozbiljno djeluju kada igraju pred svojom publikom.

Međutim, prvi obračun će biti u Podgorici, i mislim da je to šansa koju treba iskoristiti. Još uvijek tražimo pravi ritam i težimo ka boljoj timskoj igri. Ulogu favorita ne dodjeljujem nikome, očekujem čvrst meč i mislim da će presuditi veća želja za pobjedom.”

Podsjetimo, Popović je ponikao u KK Junior, a duel Budućnosti i Sutjeske na programu je u okviru 5. kola u dvorani “T-Mobile” u Podgorici.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

One thought on “Popović: Najozbiljniji test do sada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.