Džikić: Igramo protiv veoma dobrog tima

autor: J. KOCEV

Košarkaši Budućnosti sjutra se sastaju sa timom Galatarasaja u 3. kolu Eurokupa. Podgoričani nakon dva kola ne znaju za poraz, a protivnika koji će sjutra ukrstiti koplja sa timom Budućnosti u “Morači” analizirao je treber “plavih” Aleksandar Dikić:

“Igramo protiv veoma dobrog, protivnika koji igra na sličan način kap i prethodni rival. Galatasaraj je tim sa evroligaškim iskustvom, kombinacija domaćih i američkih igrača, sa trenerom koji ima značajne rezultate u svom radu.

aba-liga.com

Ova utakmica je veliki izazov za naš tim, igrači protivničkogtima mogu igrati u isto vrijeme na više pozicija. Volio bih da smo kompletni, ali to nije slučaj i žao mi je zbog toga.”

Budućnost će nastupiti bez Filipa Barovića, koji je u duelu protiv Mega Bemaksa povrijeđen od strane Enisa. Barović je još uvijek u bolnici zbog povrede oka i neće biti u sastavu do daljnjeg.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.