Savić za SK: Pobjeda nad Kotorom za istoriju

autor: J. KOCEV

MNE tim će u novoj sezoni natupati u najviše takmičenja do sada. Nikšićani se pripremaju za debi nastupe u seniorskoj konkurenciji, gdje ih očekuje prvo Kup takmičenje potom i Prva B CG liga.

Kapiten najstarije selekcije kluba Aleksandar Savić iznio je svoja očekivanja pred predstojeći Kup, gdje će MNE tim gostovati Kotoru:

 

 

“S obzirom da je ovo naš debitantski nastup u kupu Crne Gore, ne možemo imati prevelika očekivanja. O ekipi Kotora znamo vrlo malo, ali idemo da se borimo i probamo da pobijedimo u toj utakmici što bi bio veliki uspijeh.”

Igrali ste proteklog vikenda juniorsku ligu, šta je cilj kluba u ovom takmičenju, koje je ove sezone specifično?

“Prošlog vikenda smo igrali veoma tešku utakmicu protiv ekipe Slavije, i uprkos porazu naš cilj je jedno od prva dva mjesta koja naredne sezone vode u Prvu juniorsku ligu, gdje mislimo da nam je mjesto bilo i ove godine.”

U drugom kolu vas očekuje derbi sa Podgoricom na domaćem terenu. Kako stići do pobjede?

“Podgorica uvijek ima dobru ekipu, poznajemo ih vrlo dobro, spremni smo i na našem terenu uz timsku igru mislim da možemo do pobjede.”

 

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.