Nikolić: VAŽNA UTAKMICA ZA NAS

autor: J. KOCEV

Partizan nakon pobjede i dva poraza u prva tri kola Prve ABA lige gostuje Zadru, ekipi kojoj je po tradiciji neugodno  igrati:

Miroslav Nikolić, trener Partizana NIS:

“Nova veoma važna utakmica za nas. Posle katarstrofalnog izdanja što se tiče odbrane u Berlinu, imali smo dosta sastanaka i treninga ovde u Zadru, sa željom da pokušamo da rešimo te probleme. U odbrani i dalje ne funkcionišemo kako treba. ABA liga je drugo takmičenje u odnosu na Evrokup, daćemo svoj maksimum da pokušamo da pobedimo. Videćemo kako će i ovi naši mladi igrači da se adaptiraju na vruć teren u Zadru, mi po tradiciji njih teško dobijamo na terenu, ali ćemo se potruditi da to ovog puta uradimo.”

http://www.aba-liga.com

Nakon prve utakmice u okviru Evrokupa, crno-beli su direktno iz Berlina doputovli u Zadar gde se pripremaju za ovi izazov u okviru lige. košarkaši Partizana NIS će igrati u dvorani “Krešimir Ćosić” protiv Zadra.

Evo šta je tim povodom izjavio i košarkaš Partizana:

Strahinja Gavrilović, igrač Partizana NIS:

“Od dolaska u Zadar, trudimo se da se na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Analiziramo sopstvene propuste, analiziramo igru protivnika i gledamo da iz svega što je bilo i što smo videli, izvučemo maksimum. Želimo da se u Beograd vratimo sa pobedom, ona nam je preko potrebna i daćemo sve od sebe da tako i bude.”

 

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.