Ibar angažovao Filipa Simića

Autor: B. P.

Ibar je doveo u svoje redove plejmejkera Filipa Simića (27, 185). Nakon dosta problema sa povredama i skraćene rotacije na startu Balkanske lige, uprava je odreagovala dovođenjem bivšeg igrača portugalske Lusitanie, tima u kojem je u prethodnoj sezoni bilježio 11 poena i pet asistencija po meču.

Simić je u sezoni 2012/2013 već nastupao za Ibar u Erste ligi. On je u karijeri još nastupao za slovačku Nitru, a u prvoj ligi Srbije igrao za Spartak iz Subotice i Mladost iz Zemuna.

youtube.com

Simić će debi imati u drugom kolu Balkanske lige u gostima protiv Kumanova. Stručni štab očekuje da od ponedeljka Vladimir Tomašević uđe u trenažni proces, a u toku naredne sedmice i Drašković će se priključiti treninzima. Boris Jeknić zbog povrede u prvom kolu Balkanske lige protiv Akademika, pod znakom pitanja je za nastup u utorak protiv Kumanova.

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.