Alimpijević: Borićemo se do kraja

AUTOR: J. KOCEV

Košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju ekipi Žalgirisa u 1. kolu ovosezonske Turkiš erlajns Evrolige. Trener crveno-belih istsakao je važnost ove utakmice:

“Mi smo taj mali cilj, mini plan koji smo imali da sa tri dobijene utakmice koje smo ostvarili u ABA ligi, uđemo u Evroligu ostvarili. Sada sledi start Evrolige, koji za početak treba da potvrdi dobar rad u pripremnom periodu. U Kaunasu ćemo nastupiti kompletni, Lazić se polako uvodi, nije to još uvek na optimalnom nivou, Dangubić se oporavio od povrede, Feldin trenira sa ekipom od utorka. Crvena zvezda neće ni u jednoj utamici ići na to da je unapred izgubi. Borićemo se do kraja”

“Ekipa i klub koji se ponaša slično kao i Zvezda. Na prvom mestu, sa velikim brojem domaćih igrača, u zemlji kojoj se fanatično voli košarka i u kojoj je košarka sport broj 1. Tvrda, čvrsta ekipa, koja igra na ivici faula. Imamo tu pogodnost da su već odigrali šest utakmica u domaćem prvenstvu što nam je dalo mogućnost da ih dobro proanaliziramo. Idemo tamo da se prikažemo, ja se nadam u još boljem svetlu nego u prethodnim utakmicama, gde se videla i mala doza neuigranosti”.

IZVOR: KK CZV FANS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *