Radović: Krka je zasluženo slavila

autor: J. KOCEV

Lovćen nije uspio da napravi senzaciju prtiv Krke. Cetinjani nisu ni bili blizu pobjede. Slovenci su diktirali ritam svih 40 minuta i pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje.

– Čestitam Krki na pobjedi, bila je bolja i zasluženo slavila. Mi smo loše počeli utakmicu, primili smo previse lakih poena, a tako se ne može doći do pobjede. Krka je dobro odigrala, posebno prvo poluvrijeme. Očekivali smo njihov padu nastavku, a kada im je stao šut, sve su to nadokandili ofanzivnim skokom i zasluženo su stigli do trijumfa – riječi su trenera Lovćena Dragana Radovića.

DRUGA ABA ALIGA

Miloš Latković je uz Nikolu Koraća sa 14 poena bio najfikasniji u porazu. – Nismo se držali dogovora. Počeli smo utakmicu bez potrebne energije, kada smo počeli da hvatamo priključak, napravili smo previse gluposti. Izgubili smo od kvalitetnom protivnika, a sada moramo da se fokusiramo na sljedećeg protivnika – rekao je Latković.

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.