Reagovanje Pavićevića: Vidi se gdje je istina

autor: J. KOCEV

Na saopštenje Budućnosti reagovao je trener Mornara Mihailo Pavićević:

„Poštovani prijatelji košarke, ostavljam vama da zaključite ko govori istinu, a ko ne: Mornar je tražio da se utakmica protiv Budućnosti odigra dan ranije, dakle u četvrtak veče – ABA liga je pristala, danas iz saopštenja Budućnosti saznajemo da su i oni pristali, a utakmica, ipak, nije odigrana u četvrtak veče nego u petak.“

aba-liga.com

U rukovodstvu Mornara nisu željali da komentarišu posljednja dešavanja, jer kažu da imaju preča posla, a to je put u Rusiju i reprezentovanje crnogorske košarke u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona.

Ako procijene da je potrebno, po povratku iz Rusije oglasiće se saopštenjem i objasniti hronološkim redom šta se sve zbilo u vezi sa Super kupom, koji je, inače, pobrao opšte simpatije i navijača i košarkaških poslenika i za čiju je organizaciju Mornar dobio sve pohvale.

 

IZVOR: KK MORNAR BAR

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.