Mornar ne igra za 3. mjesto

autor: D.M.

Danas, u subotu, posljednjeg, završnog dana prvog ABA Super kupa u Baru biće odigrane dvije umjesto tri utakmice. Od 16,30 časova Partizan NIS i Igokea igraće za peto mjesto, a od 21 čas Budućnost Voli i Cedevita za prvo.

Utakmica između Mornara i Mega Bemaksa, po odluci ABA lige, neće biti odigrana, kako bi Barani dobili malo više vremena za naporan put do Saratova u Rusiji, na utakmicu kvalifikacija za FIBA ligu šampiona sa domaćim Avtodorom.

FOTO: ABA LIGA

– Zahvalni smo ABA ligi i ekipi Mege Bemaks koji su nam izašli u susret da ne igramo naš meč za treće mjesto. Kad ima dobre volje sve se može lako i efikasno riješiti na obostrano zadovoljstvo. ABA liga nam je ukazala povjerenje da organizujemo prvi Super kup i mislim da smo bili dobri domaćini.

Bilo je problema oko nekih termina i ranije zakazanih utakmica, ali i to se dešava, sve je to košarka. Drago nam je što smo ugostili najbolje ekipe ABA lige, što je Bar ponovo bio košarkaški centar Regiona i što je naša publika mogla da uživa u dobrim košarkaškim predstavama – kazao je prvi čovjek Mornara Đorđije Pavićević.

Ekspedicija Mornara večeras u 21 sat kreće na dalek put do Rusije.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.