Mornar ne igra za 3. mjesto

autor: D.M.

Danas, u subotu, posljednjeg, završnog dana prvog ABA Super kupa u Baru biće odigrane dvije umjesto tri utakmice. Od 16,30 časova Partizan NIS i Igokea igraće za peto mjesto, a od 21 čas Budućnost Voli i Cedevita za prvo.

Utakmica između Mornara i Mega Bemaksa, po odluci ABA lige, neće biti odigrana, kako bi Barani dobili malo više vremena za naporan put do Saratova u Rusiji, na utakmicu kvalifikacija za FIBA ligu šampiona sa domaćim Avtodorom.

FOTO: ABA LIGA

– Zahvalni smo ABA ligi i ekipi Mege Bemaks koji su nam izašli u susret da ne igramo naš meč za treće mjesto. Kad ima dobre volje sve se može lako i efikasno riješiti na obostrano zadovoljstvo. ABA liga nam je ukazala povjerenje da organizujemo prvi Super kup i mislim da smo bili dobri domaćini.

Bilo je problema oko nekih termina i ranije zakazanih utakmica, ali i to se dešava, sve je to košarka. Drago nam je što smo ugostili najbolje ekipe ABA lige, što je Bar ponovo bio košarkaški centar Regiona i što je naša publika mogla da uživa u dobrim košarkaškim predstavama – kazao je prvi čovjek Mornara Đorđije Pavićević.

Ekspedicija Mornara večeras u 21 sat kreće na dalek put do Rusije.

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.