Pavićević: Ovo je sramota za crnogorsku košarku

autor: J. KOCEV

Trener Mornara Mihailo Pavićević bio je vidno razočaran nakon poraza njegovog tima od Budućnosti VOLI, a komentar stratega Barana nakon utakmice je bio interesantan:

“Imamo zgusnut raspored isključivo zbog jednog kluba – neka Budućnosti služi na čast to što nije htjela dan ranije da odigra ovaj meč. Mi smo, dakle, morali da igramo. Igrali smo kako smo igrali, bez energije. Ovo nije naša igra, ali moramo da mislimo na sebe.

MORNAR/MEDIA PRO

 

Javnost treba da zna da smo kupili avio-karte redovnim linijama do Saratova, ali smo morali da bacimo 20 hiljada eura. Morali smo da iznajmimo avion, a to nas je koštalo 30 hiljada eura. U današnje vrijeme izbili su nam iz džepa toliko novca. To je sramota za crnogorsku košarku” – zaključio je strateg Mornara.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.