Džikić: Igrali smo sa dobrom energijom

autor: J. KOCEV

Trener Budućnosti VOLI Aleksandar Džikić bio je jako zadovoljan nakon pobjede njegove ekipe nad velikim rivalom. Budućnost je večeras u “Topolici” savladala Mornara 82:65 i plasirala se u finale ABA Super kupa.

“Igrali smo sa dobrom energijom i to je jedini način kada se igra protiv Mornara. To je takav tim, ne plaši se protivnika. Možda je utakmica bila i previše takmičarska, ali tako je ispalo. Nama je bilo veoma važno da i sa ovog meča izadjemo zdravi. Vidjeli smo gdje su Lendri i Šehović, biće u redu do Zadra.

Mornar je dobar tim, sa vrlo dobrim napadačkim sistemom. Kada se opustiš, oni te kazne i ne znaš gdje si. Kasnili su nam reprezentativci, nije bilo mladjeg Šehovića, ali su neki drugi dobili prostor i to iskoristili“  – izjavio je nakon meča trener Budućnosti.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.