Nedić pojačao “Studente”

autor: J. KOCEV

Nebojša Nedić, bek Pantera i član juniorskog tima u rpethodnom periodu predstojeću takmičarsku sezonu provešće u ekipi Studentskog centra iz Podgorice.

Ovvaj 195 cm visoki Nikšićanin nastupaće za juniorski sastav ‘Studenata’ i pokušati da se izbori za minutažu u seniorskom timu, a kasnije i za dobar angažman u inostranstvu.

FOTO: KK PANTER

Njegov prelazak je rezultat saradnje klubova Panter i Džoker a prije njega je na isti način realizovan prelazak Alekse Bulajića u njemački Ulm.

“Ovi angažmani otvaraju vrata i ostalim talentovanim igračima našeg kluba a saradnja klubova biće proširena na zajedničke kampove, turneje, turnire.” – saopštio je Tomislav Jovović, vlasnik KK Panter.

Iz ovog kluba dvojica imenjaka Bulajić i Ilić (Aleksa) dvojica su najtalentovanijih košarkaša, koji su nosili dres nikšićkog tima.

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

This article has 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.