Kljajević postao član Mega Bemaksa

autor: J. KOCEV

Kadetski reprezentativac Crne Gore i osvajač srebrne medalje sa EP u Podgorici postao je član Mega Bemaksa!

Riječ je o talentovanom Bjelopoljcu Marku Kljajeviću, koji je do sada nosio dres KK Centar iz svog rodnog grada,  prenosi kosarka.me. Kljajević je sa reprezentacijom Crne Gore u pionirskom uzrastu osvojio Slovenia ball, dok je ovog ljeta postao vicešampion Evrope sa Nacionalnim timom.

Tokom proljeća nastupao je u dresu Crne Gore na Međunarodnom turniru u Baru, samo nekoliko dana poslije povratka sa Džordanovog kampa iz Barselone, gdje se svake godine okupljaju najtalentovaniji igrači u Evropi.

Sa matičnim klubom KK Centar učestvovao je u IDEA Super ligi u konkurencijama juniora i kadeta, i bio jedan od najboljih strijelaca oba takmičenja.

Kljajević je treći Crnogorac u poslednjih nekoliko godina koji će obući dres Mege. Prethodno su to uradili bivši košarkaši Budućnosti i kadetski reprezentativci Crne Gore Petar Raičković i Igor Drobnjak.

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.