Obavještenje klubovima regiona

autor: J. KOCEV

Poštovani, ukoliko želite sarađivati u sezoni 2017/2018. sa sajtom Super košarka pozivamo VAS da nam statistiku, slike i zapisnike sa Vaših utakmica, kako ligaških, tako i turnirskih, reprezentativnih i tako dalje dostavljate na e mail adresu: [email protected].

Svi klubovi, bez izuzetka biće ispraćeni ukoliko ispoštuju traženu proceduru, a izvještaji će biti objavljeni o utakmicama svih kola.

Otvoreni smo za saradnju sa klubovima iz: CRNE GORE, HRVATSKE, SRBIJE, BIH.

Za sva uputstva i dodatne informacije možete nam se obratiti putem istog e maila. Želimo pružati kvalitetne informacije o Vašem klubu, talentovanim igračima i trenerima, stoga Vas pozivamo da budete dio našeg tima.

Saopštenja za javnost, pozive na konferencije, vijesti, transfere, izvještaje i sve aktivnosti koje smatrate da naš medij treba da isprati otvoreni smo za saradnju i na raspolaganju apsolutno svima.

Srdačno,

Super košarka tim!

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.