Popović i Papić pojačali Budućnost

autor: J. KOCEV

Podgorička Budućnost nastavlja pojačavati svoje mlađe kategorije! Najnovija imena koja su se pojavila kao velika pojačanja za narednu sezonu, u kojoj će Budućnost nastupati u juniorskoj Prvoj CG ligi, zatim ABA ligi i ANGT Evroligi do 18 godina su doskorašnji igrači Juniora i Mladosti 2014.

Riječ je o juniorskom, odnosno kadetskom reprezentativcu Vuku Popovići i Đoku Papiću. Pomenuti dvojac od početka priprema trenira sa “plavima” a danas je na Zvaničnoj stranici KK Budućnost potvrđeno potpisivanje saradnje.

FOTO: KK BUDUĆNOST

Vuk Popović, juniorski reprezentativac Crne Gore, bivši je član KK Junior. Rođen je 1999. godine, a visok je 197 cm. Igra na poziciji plejmejkera.

Papić Đoko, rođen 2001. godine, visok 202 cm, bivši je član KK Mladost iz Podgorice i igra na poziciji krilnog centra. Đoko je bio među 14 igrača u Kadetskoj reprezentaciji Crne Gore koja je osvojila srebrnu medalju na evropskom prvenstvu u Podgorici.

 

IZVOR I FOTO: KK BUDUĆNOST

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.