“U Klivlendu je drama, ali ne onakva kakvu NBA želi”

SPORTKLUB.RS

Prvi čovek NBA Adam Silver sa pažnjom prati dešavanja u Klivlendu, gde je Kajri Irving izazvao veliku buru zahtevom za trejd i odlaskom iz ekipe.

Lebron James, Kyrie Irving

Izvor: Getty images/Elsa

Lebron James, Kyrie Irving

Situacija u Kavalirsima jedna je od glavnih sportskih tema, ne samo u SAD već i širom sveta.

Sviđa mi se što postoji interesovanje, ali to ne znači da sam ushićen zbog drame koja postoji. Krivo mi je zbog svega što se dešava u Klivlendu. Nemam informacije iz prve ruke, ali pretpostavljam da gde ima dima, ima i vatre.

Uznemirujuće je čuti da dve superzvezde koje su imale odličan odnos i mnogo uspeha zajedno – tri finala zaredom i jednu titulu – iz nekog razloga više ne mogu da igraju zajedno.

Da, to je velika drama, ali ne vrsta drame kakvu NBA želi”, iskren je bio Silver.

Da se drama bar malo smiri, verovatno će doprineti Derik Rouz, koji je pristao da potpiše za Klivlend i pojača bekovsku liniju tima.

Posted in NBA

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.