Šćepanović podnio ostavku

Autor: Danko Misita

 

Vlado Šćepanović nije više trener Budućnost Volija. Legendarni košarkaš je po povratku ekipe iz Skoplja, gdje je poražena od Karpoš Sokola podnio ostavku.

“Poslije poraza od Karpoš Sokolija odlučio sam da podnesem ostavku na mjesto trenera KK Budućnost Voli. Odluka je isključivo moja i vođena je sportskim razlozima. Hvala KK Budućnost Voli koja je imala hrabrosti da mi ukaže povjerenje da trenersku karijeru započnem na istom mjestu gdje sam se afirmisao kao košarkaš. Takođe, hvala igračima i članovima mog stručnog štaba sa kojima sam, vjerujem, uspješno sarađivao u protekla četiri mjeseca. Zatim veliku zahvalnost da uputim velikoj većini navijača koji su dolazili da bodre zajednički klub i da u velikoj većini utakmica uživaju u lijepoj košarci. Klubu želim mnogo sreće i uspjeha u nastavku sezone”, istakao je Vlado Šćepanović.

 

scepanovic-vlado

 

Uprava “plavih” je prihvatila ostavku i dala se u potragu za novim trenerom.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.