Šćepanović: Odbrana nam je bila smiješna

autor: D.M.

 

Kada se najmanje očekivalo, Budućnost Voli se okliznula, poražena je od “fenjeraša” u najlošije odigranoj utakmici ove sezone. Samo u uvodnom minutama, “plavi” su ličili na tim koji do meča u Skoplju nije znao za poraz.

Poslije utakmice trener Podgoričana je bio razočan. “Zaslužena pobjeda na domaćina, koji je pobjedu želio više od nas. Šta da kažam drugo za našu odbrana sem da je bila smiješna za jednu ovakvu utakmicu. Karpoš Sokolima želim mnogo sreća u nastavku sezone i da izbori opstanak u ABA ligi. Pred nama je mnogo posla igrajući na dva fronta”, istakao je Vlado Šćepanović.

 

scepanovic-vlado

 

Sead Šehović nije bio raspoložen, dao je samo četiri poena.

“Bili smo favoriti pred ovu utakmicu, ali smo izgubili. Karpoš Sokoli su još jednom pokazali da su nezasluženo izgubili nekoliku tijesnih utakmica u prethodnim kolima. Mi moramo da se okrenemo sljedećim utakmicama, koje neće biti nimalo lake”.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.