Rejnolds: Ne obraćamo pažnju na činjenicu da nemaju pobjedu

autor: DANKO MISITA

 

Poslije blijede igre i poraza od Bajerna u Evrokupu, za igrače Budućnost Volija nema odmora. Okrenuli su se subotnjem gostovanju u Skoplju i duelu sa Karpoš Sokolima.

Novajliji u ABA ligi jedini još nije osjetio slast pobjede i gledajući sa te strane, “plavi” su apsolutni favoriti. Ipak, oprez je prisutan, jer Skopljanci imaju nekoliko kvalitetnih igrača i svako opuštanje može biti skupo plaćeno. „Očekuje nas veoma teška utakmica sa protivnikom koji nema nijednu pobjedu, ali koji je veliki broj utakmica izgubio u posljednjim momentima utakmice.

 

vladooooooooooooooooo

 

Promijenili su trenera i ekipa obično pozitivno reaguje u tim situacijama. Iako umorni i nekompletni, imamo veliku obavezu da odigramo dobro i dobijemo utakmicu u bilo kom sastavu da nastupimo.

Kako je Bajern reagovao poslije teškog poraza od Bamberga, očekujem da i mi na isti način reagujemo poslije teškog poraza u Eurokupu, upravo od Bajerna. Svako je u obavezi da pruži maksimum i ako treba, da ode i preko bola i preko ponosa. Sport ne priznaje povrijeđene i uvrijeđene, samo hrabre i odvažne”, jasan je Vlado Šćepanović, trener Budućnost Volija.

 

Amerikanac Džej Ar Rejnolds nikako da uhvati pravi ritam i da odigra na nivou svog kvaliteta. Pred gostovanje u Makedoniji je optimista.

 

rejnolds-vs-voler-bud-mornar

 

„Ne obraćamo pažnju na činjenicu da nemaju pobjedu, nećemo ih uzeti „zdravo za gotovo“. Igraju dobro na svom terenu. Moraćemo da izađemo na teren fokusirani, spremni da odigramo na veoma visokom nivou svih 40 minuta“, istakao je Rejnolds.

 

Duel u dvorani “Boris Trajkovski” igra se u subotu od 17 sati, a pravdu će dijeliti Sreten Radović, Siniša Herceg (Hrvatska), Ivan Stefanović (Srbija).

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.