Šćepanović: Dok god postoji nada treba vjerovati

autor: Danko Misita

Nakon novog poraza Budućnost Volija u Evrokupu, ovog puta od Bajerna (44:68) uz slabu igru, Vlado Šćepanović nije krio razočarenje. “Bili su bolji od nas u svim segmentima. Mi smo u ovoj grupi daleko ispod ostalih ekipa, ako se realno sagledaju stvari. Momcima bih zamjerio to što nisu odgovorili na igru Bajerna. Oni su pokazali kako se igra agresivno i muški u odbrani. U ovom meču se vidjelo i kolika je razlika između ABA lige i Evrokupa. Daleko smo mi od ovog nivoa. Ovo je težak poraz, ali dok god postoji nada treba vjerovati”, rekao je Šćepanović.

vladooooooooooooooooo

Trener gostiju Aleksandar Đorđević bio je zadovopljan igrom i trijumfom svog tima. “Svaki meč u grupi je jako bitan, jer se pokazalo da je Evrokup zahtjevno takmičenje. Odigrali smo veoma dobar meč, bez puno grešaka i zadovoljan sam. Igrali smo ozbiljno svih 40 minuta, zaustavili smo Markusa Vilijamsa, spriječili ga da razigrava ekipu”.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.