Više nije tajna – Barsa hoće igrača Zvezde!

sportske.net

 

Poraženi su u “Areni” od Zvezde, ostali i bez jednog igrača, sada bi da se “krpe” upravo na “Malom Kalemegdanu”

 

Photo: Nikola Krstić
Photo: Nikola Krstić

 

Američki novinar Dejvid Pik, objavio je na svom “Tviter” profilu nešto što bi moglo da zabrine mnoge navijače Crvene zvezde mts.

Prema njegovim izvorima, a on važi za dobro obavešetnog čoveka u svetu košarke, trener Barselone Jorgos Barcokas, želi u svom timu košarkaš “crveno-belih” Stefana Jovića!

Srpski plejmejker je već neko vreme jedan od najboljih na svojoj poziciji u Evropi zbog svoje polivalentnosti, sada je privukao interesovanje jednog od najvećih klubova Evrope.

Poznato je da je španski klub ostao bez Pau Ribasa i to nakon meča sa Zvezdom, te grčki strateg na klupi španskog tima smatra da bi Jović bio idelano rešenje za organizaciju igre katalonskog giganta.

Kako će se ova priča razvijati u narednim danima videćemo, jedno je sigurno, navijačima Zvezde se sigurno neće dopasti što se jedan od najbogatijih i najjačih evropskih klubova interesuje za jednog od njihovih ljubimaca.

 

tvit-za-jovica

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.