Vučević: To je način na koji treba da igramo (VIDEO)

vijesti

 

“Osjećaj je sjajan, stigli smo do druge uzastopne pobjede, prve kod kuće”, dodao je Vučević

 

vucevic

 

Nakon tri startna poraza, Orlando je protiv Sakramenta stigao do druge uzastopne pobjede u pet mečeva.

Nikola Vučević, koji je bio blizu dabl-dabl učinka (10 poena, devet skokova), kazao je da je Orlando odigrao dobru utakmicu protiv Kingsa.

“Igrali smo dobro tokom čitavog meča. Volio bih da smo, kada smo vodili 10-12 razlike, mogli tu prednost da uvećamo, ali smo na kraju uspjeli da se odbranimo od njihovog povratka u utakmicu i stignemo do velike pobjede”, rekao je Vučević.

“Osjećaj je sjajan, stigli smo do druge uzastopne pobjede, prve kod kuće”, dodao je Vučević.

Vučević je zadovoljan kako je njegova ekipa odradila posao na Kazinsu i Geju.

“Obojica su igrali dobro, i bilo je važno zaustaviti ih što je bolje moguće. Odlično smo timski odigrali na njima, pomažući jedni drugima, i, što je najvažnije, završavali smo dosta akcija nakon skokova u napadu, dobijajući i dosta slobodnih bacanja. Istina, ja sam ih dosta promašio, ali je bilo dobro što smo bili agresivni u napadu, igrali puno ispod koša, a tako mora ako želite da pobjeđujete”, ističe crnogorski as.

Dobrim rezultatima vraća se i “hemija” u ekipi Orlanda.

“Mislim da je ovaj meč bio najbolji što se tiče naše igre u napadu, kako možemo da igramo. Lopta je kružila okolo, nismo igrali sebično, i to je način na koji treba da igramo”, istakao je, između ostalog, Vučević.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.