Will Tolefree novi igrač Berane Bobcatsa!

Autor : Milica Popović

 

Prvo pojačanje Berana za ovu sezonu je Will Tolefree.

Ovom 26-godišnjem Amerikancu predstoji prvi izazov na Evropskim parketima, s obzirom da je nedavno diplomirao na Springfield Kentucky koledžu.

Ekipa našeg sajta je uspjela da dođe do novopečenog igrača Berane Bobcats-a, kako bi ga pitala za očekivanja od predstojeće sezone.

William Tolefree” Ovo mi je prvi put da se srećem sa profesionalnom košarkom i zaista sam jako uzbuđen zbog toga. Moja očekivanja su pobjednička. Želim da pobjeđujem. Nadam se da ću ja individualno imati dobru sezonu, ali ono što je još bitnije je da će ekipa igrati dobro i da ćemo kolektivnom igrom pobjeđivati. Nadam se da ćemo uz težak i kvalitetan rad na treningu doći do osvajanja šampionata. Zaista vjerujem da možemo to da uradimo i daću sve od sebe da to ispunimo.”

Naime, Beranci se neće zadržati samo na ovome, jer po riječima Hajra Jašarovića, inače sportskog direktora kluba uskoro se očekuje dolazak još jednog Amerikanca, i to na poziciji centra.

 

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.