Durent u Golden Stejtu

autor: D. BABIĆ

 

Na njegovu odluku su mnog čekali kako bi odlučili gde da nastave karijeru. I dočekali su. Kevin Durent (27, 206) se seli u Kaliforniju, a karijeru nastavlja u ekipi Golden Stejta. On je svoju odluku saopštio preko “Plejers Tribjuna”.

 

DURENT

 

Djurent je na kraju sezone postao slobodan agent, a prethodnih dana je imao razgovore sa San Antonijom, Golden Stejtom, Bostonom, Majamijem, LA Klipersima, Oklahomom…

Izbor je pao na “ratnike”, šampione iz 2015. godine.

“Moj glavni zadatak pri donošenju odluke bio je da osiguram osnovu za potencijalni napredak. Isto tako sada sam u fazi života kada mi je jednako nužno i motiviše me da se razvijem kao osoba – selidba iz zone komfora u novi grad i zajednicu koja nudi najveće mogućnosti za moj doprinos i lični napredak. Imajući to na umu odlučio sam da se pridružim Golden stejtu”, napisao je u Djurent na sajtu “Plejers tribjun” i dodao:

“Boli me što sam mojim izborom mnoge razočarao, ali vjerujem da radim pravu stvar. Zauvijek ću cijeniti odnose unutar Oklahomine organizacije, prijatelje i saigrače, kao i sve navijače i članove zajednice”, kaže Djurent.

Kako navodi novinar ESPN-a Mark Štajn, Djurent će za dvogodišnji ugovor u Ouklendu dobiti 54,3 miliona dolara i postaće najskuplji igrač Golden Stejta.

 

izvor: vijesti.me

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.