ABA: Sutjeska juri opstanak

autor: Jovan Kocev

 

Košarkaši Sutjeske, večeras od 18 sati vodiće žestoku bitku u Zadru za opstanak u ABA ligi. Utakmica u dvorani “Krešimir Ćosić” odlučiće sudbinu gostujućeg tima u Regionalnom takmičenju.

 

Zadar je već ranije obezbijedio opstanak, a današnja utakmica ne može im donijeti znaćčajno bolji plasman na kraju ligaškog dijela nadmetanja.

 

raso sp

 

 

“Zadar ima odličan tim, sa kvalitetnim pojedincima. Nijesu ovo komplimenti iz kulture i poštovanja prema protivniku, već nešto što iskreno mislim. Kod nas je motiv na maksimlanom nivou, a utakmica će biti specifična. Mi moramo biti prevashodno takmičari, i siguran sam da ćemo dati sve od sebe. Želimo se vratiti sa pobjedom” – kazao je krilni centar, Radosav Spasojević.

 

Utakmica Zadar – Sutjeska, biće prenošena direktno na kanalima ARENE sport.

Posted in ABA

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.