ABA: Sutjeska juri opstanak

autor: Jovan Kocev

 

Košarkaši Sutjeske, večeras od 18 sati vodiće žestoku bitku u Zadru za opstanak u ABA ligi. Utakmica u dvorani “Krešimir Ćosić” odlučiće sudbinu gostujućeg tima u Regionalnom takmičenju.

 

Zadar je već ranije obezbijedio opstanak, a današnja utakmica ne može im donijeti znaćčajno bolji plasman na kraju ligaškog dijela nadmetanja.

 

raso sp

 

 

“Zadar ima odličan tim, sa kvalitetnim pojedincima. Nijesu ovo komplimenti iz kulture i poštovanja prema protivniku, već nešto što iskreno mislim. Kod nas je motiv na maksimlanom nivou, a utakmica će biti specifična. Mi moramo biti prevashodno takmičari, i siguran sam da ćemo dati sve od sebe. Želimo se vratiti sa pobjedom” – kazao je krilni centar, Radosav Spasojević.

 

Utakmica Zadar – Sutjeska, biće prenošena direktno na kanalima ARENE sport.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.