Studentski centar preokretom do pobjede

autor: Jovan Kocev

Studentski centar savladao je danas Sutjesku, u 3. kolu Kadetske super lige CG rezultatom 66:58.

Sutjeska je odličnom igrom danas mučila domaćina, koji u prvom poluvremenu nije blistao.

Nakon prve dvije četvrtine, Nikšićani su imali prednost od 12 poena. U nevjerovatnoj utakmici, punoj preokreta i neizvjesnosti, domaći su sačuvali svoj teren, koji je za sad neosvojiva tvrđava.

Serijom 17:2 ekipa “Studenata” je prestigla vođstvo gostiju na početku drugog poluvremena, ali je ekipa Zorana Marojevića ponovo povela na kraju treće četvrtine (imala je Sutjeska tada +6).

Vodili su Nikšićani do pred sam kraj utakmice. Na četiri i po minuta do kraja utakmice prednost gostiju je bila +5 (56:51), ali su se tada puleni Ljubiše Gojšine probudili iz sna.

Ponovo Sutjeska zastaje, kao i na početku trećeg kvartala, i od tada su do kraja utakmice postigli samo dva poena, naspram 15 ekipe Studentskog centra.

U narednom, 3. kolu Sutjeska će dočekati Mornar, dok će Studentski centar gostovati MNE-team-u.

 

KK STUDENTSKI CENTAR – KK SUTJESKA 66:58

KK STUDENTSKI CENTAR: Vlahović 16, Marinović 10, Jovanović 22, Kojović 6, Janjušević 3, Baletić 3, Brajović 4, Ranković 2.

KK SUTJESKA:  Krivokapić 10, Draškovic 4, Varajić 4, Vulević 21, Raičević 2, Mugoša 7, Perućica 4, Radulović 6.

 

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.