Perović vjeruje u opstanak

autor: Jovan Kocev

Predsjednik KK “Sutjeska” Darko Perović nedavno je izjavio da je čvrsto ubijeđen da će njegov klub i naredne godine biti učesnik Jadranske lige.

Kako prenosi portal Onogošt.me, Perović ističe da Sutjeska ima snage da u naredna dva kola savlada ekipe Budućnosti ( SC NIKŠIĆ, 27. FEBRUAR U 21 SAT) i Zadra.

“Sve je i dalje u našim rukama. Imamo snage da savladamo Budućnost jer smo to zamalo učinili u prvom dijelu u Podgorici, a i zna se da smo ih pobjeđivali i ranijih sezona u okviru domaćeg šampionata. Ovo ističem da bih odgovorio svima onima koji ovih dana pišu i pričaju o nekim kalkulacijama van terena“.

Perović je izrazio veliko zadovoljstvo debitantskom sezonom Nikšićana u regionalnom takmičenju.

„ Sutjeska je dostojanstveno reprezentovala crnogorsku košarku sa dosadašnjih osam pobjeda, u ovakvoj konkurenciji. Moram naglasiti da je ekipa sastavljena od čak osam Nikšićana, lokalnih momaka koji su časno nosili svoj dres. Prezdovoljan sam učinkom svih, kako igrača, tako i stručnog štaba, a naročito sam ponosan na publiku i atmosferu koju su pravili tokom mečeva. To je posebna priča.“

cini perovic

 

Darko Perović je još jednom potvrdio da mu je žao što pojedini privrednici nijesu imali sluha za projekat učešća Sutjeske kao predstavnika grada Nikšića i crnogorske košarke u ABA ligi.

Podsjetimo, nedavno je povrđeno učešće dva crnogorska predstavnika u Ligi i naredne sezone (2016/2017), jer je Budućnost VOLI ubjedljivo prva na tabeli, i zbog toga”najmaloljudnija” zemlja ima najveći koeficijent od svih ostalih država, čiji klubovi učestvuju u ovom takmičenju.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.