Vujošević dobio licencu

autor: Jovan Kocev

Duško Vujošević, postao je trener Limoža 13. januara, ali do sada u šampionatu Francuske nije mogao voditi ekipu, zbog nepriznavanja trenerske diplome stečene u Srbiji.

 

Vujošević je, podsjetimo, na svom debiju u ovom klubu (u Evrokupu) savladao na gostovanju Valensiju, koja je do tog susreta bila neporažena u 28 utakmica ove sezone.

dule limoz valensija 1

Košarkaški savez Francuske odbio je zahtjev Limoža za izdavanje licence Dušku Vujoševiću, i u odluci je navedeno da nije priložena diploma sa kojom bi mogao odmah voditi ekipu, ali je nakon žalbi francuskog kluba prihvaćena registracija za trofejnog stratega.

Bivši trener Partizana i CSKA, zvanično će prvi put voditi sa klupe ekipu Limoža u domaćoj ligi 27. februara protiv Šalona.

 

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.