Košarkašice Crne Gore na pripremama

autor: Milica Popović

Ženska seniorska reprezentacija se od nedjelje nalazi na pripremama za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine, koje će biti održano u Češkoj.

Na spisku selektora Milatovića su :

Nataša Popović (Čelik, Bosna i Hercegovina), Milica Jovanović (Botaš, Turska), Jelena Dubljević (Galatasaraj, Turska),  Iva Perovanović (Canik, Turska), Jelena Škerović (Basket Gdinja, Poljska), Snežana Aleksić (Arau, Švajcarska), Božica Mujović , Kristina Raković, Irena Matović i Marina Vučetić (Budućnost Bemaks), Milica Milošev (Kara Trutov, Češka), Anđelika Robinson (Orenburg, Rusija), Jelena Vučetić (Pink Pečuj, Mađarska) i Jovana Pašić (Vojvodina, Srbija).

Ovog puta, tu su i igračice, koje na prethodna dva meča zbog povreda nijesu mogle da pomognu saigračicama.

foto: www.kscg.me
foto: www.kscg.me

 

Podsjećanje: ”Crvene” su u novembru prošle godine ostvarile pobjede protiv Velike Britanije i Albanije na domaćem terenu, čime su napravile prvi korak ka ostvarenju cilja.

Očekuju ih gostovanja u Italiji i Velikoj Britaniji, 20. i 24. februara, gdje imaju priliku da završe posao i izbore   učešće na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta.

Tabela kvalifikacione grupe: Crna Gora i Italija imaju po četiri boda, dok su Velika Britanija i Albanija bez pobjede nakon prva dva kola.

Posted by Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Website: http://superkosarka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.