Mornar bolji od Ulcinja

autor: Dušan Babić

Košarkaši Mornara zabilježili su novu pobjedu u Erste ligi, svaladavši u Ulcinju istoimenu ekipu rezultatom 74:57 (20:17, 19:23, 22:11, 13:6). Nakon prilično izjednačenog prvog poluvremena otišlo se na odmor sa prednošću 40:39 za domaće.

U drugom poluvremenu mnogo bolja odbrana gostiju iz Bara, za koju domaćini nisu imali rešenja. Brzo su Barani uzeli konce utakmice u svoje ruke i već nakon trećeg perioda uspjeli napraviti dvocifrenu razliku (61:51).Poslednja dionica nije bila vrijedna pomena kada su u pitanju večerašnji takmaci, Mornar je želio mirno privesti utakmicu kraju, dok domaćini nisu imali snage za preokret.

logo kscg

U redovima Mornara najefikasniji Radunović sa 13, pratili su ga Vujošević i Mijović sa po deset poena. Kod Ulcinja jedino vrijedan pomena Miloš Popović sa 21. poenom i devet skokova. U narednom kolu, Mornar će dočekati Lovćen, dok će Ulcinj gostovati Teodu.

Jovan Kocev

Autor teksta je diplomirani sportski novinar od oktobra 2012. godine. Dva puta je proglašavan za najboljeg studenta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću (2010. i 2011. godine) Osnivač je portala Super košarka u februaru mjesecu 2016. godine. Od polusezone 2017/2018. postaje košarkaški komentator na TV MNE SPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.